Over Intro Header Image

WIJ ZIJN THE HAGUE STREET ART

The Hague Street Art (THSA)  is het platform van Stichting Aight wat zich inzet voor alles op het gebied van Street Art in Den Haag en omstreken. THSA stimuleert beeldende kunst in de openbare ruimte, professionaliseert en etaleert jonge kunstenaars en het voorkomt klad- en plak vandalisme. THSA bereikt dit door kunstenaars in te zetten voor workshops, educatietrajecten, te koppelen aan potentiële opdrachtgevers en deel te laten nemen aan exposities en evenementen.

Meer weten over The Hague Street Art?

Neem contact op met ons!

Aanmelden als artiest?

Ben je zelf ook creatief en bezig met street art? Stuur ons een mailtje met je werk waarin je duidelijk aangeeft wat jouw motivatie is om je aan te sluiten op ons platform! We nemen 

 • Portfolio
 • Motivatiebrief
 • Relevante werkervaring

OVER DE STICHTING

Stichting Aight is een kenniscentrum op het gebied van hiphop en urban culture en wil op dit gebied inspireren, motiveren en het talent van jongeren ontwikkelen op het gebied van muziek, dans en beeldende kunst. Hiermee heeft de organisatie in Den Haag een positie als expert en pionier verworven. Aight is gevestigd in het Haags Hiphop Centrum (H3C) aan de van der Kunstraat 12 in Den Haag. Aight is laagdrempelig en heeft een groot netwerk van wijkorganisaties, culturele podia en scholen. Door een deelnemersmix van sociale en culturele diversiteit stimuleert het programma van Aight de sociale cohesie. Hiphop en straatcultuur beschouwt Aight als een middel tegen maatschappelijke problemen. De organisatie biedt gevorderde talenten een springplank naar een professionele carrière in de hiphop. Voor alle hiphopdisciplines biedt en faciliteert Aight een volledig aanbod van amateur tot professional. Het aanbod van Aight is breed. Aight verzorgt hiphop danscursussen (Aight Dans), dj-lessen en rap opnamesessies (Aight Muziek) en Graffiti en Street Art workshops (Aight Beeldend).

 

Meer informatie over stichting Aight kunt u vinden op  http://www.aight.nu

Over de Stichting Afbeelding Top
Over de Stichting Afbeelding Bottom
 • Jaarverslag
  test

  ewwqeedsadsaf

 • Jaarverslag
  Inwoners onderzoek - Graffiti beleid 2016

  Download hier het inwonersonderzoek 2016 - Graffiti beleid.

 • Publicaties
  Voorwaarden Haagse schoonmaakregeling

  Download hier Voorwaarden Haagse schoonmaakregeling

FINANCIELE VERANT- WOORDING

Stichting Aight is een non-profit organisatie die zich voornamelijk inzet voor Haagse jongeren en scholieren. Door middel van hiphop/urban educatie, participatieprojecten en festivals worden jongeren getriggerd om hun competenties en talenten te ontwikkelen. Hierbij worden ze veelal geholpen door professionals. Aight is samengesteld uit 50% vrijwilligers en 3 FTE’s en wordt gezien als “good practice” op gebied van cultureel ondernemerschap. Zo is Aight bijna voor 40% zelf bedruipend en gaat 100% van haar verdiensten terug naar de diverse projecten en haar organisatie.

Meer weten over The Hague Street Art?

Neem contact op

Onze Partners

Gemeente Den Haag

Meldpunt Graffiti

De Boer Autolakken

Montana Cans

Riwal

De Swart Services

Claassens

Haagse Hip Hop Centrum

 

Geinspireerd? Lees meer over:

Onze projecten

BETROKKEN ARTIESTEN

Onze street art tour